Back to top

BaseTIS al fòrum d'empreses CFIS

Posted by Ana Manzanera on 23-03-2018

Albert Mercadé de BaseTIS al Fòrum d'Empreses del CFIS

El Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS) és un centre d’excel·lència de la UPC, creat el 2003, on els alumnes amb capacitat, interès i motivació poden realitzar estudis interdisciplinaris, cursant dues titulacions oficials en l’àmbit de les matemàtiques, la física i les enginyeries, seguint un pla d’estudis molt intensiu.
 

El Fòrum d'Empreses

Enguany el CFIS ha experimentat amb un nou model de fòrum en el que ha convidat a 6 empreses a explicar què fan, com són i què ofereixen a estudiants del CFIS.

En aquest nou format, BaseTIS ha sigut una de les convidades per la llarga relació que portem amb la FME (Facultat de Matemàtiques i Estadística) i el bon feedback que tenen de nosaltres.
 

La jornada

La sessió va consisitir en:

  • 11:00-12:00: presentació de 3 empreses, de 20' cadascuna.
  • 12:00-12:30: coffee-break/networking dels estudiants amb les 3 empreses anteriors.
  • 12:30-13:30: presentació de 3 empreses, de 20' cadascuna.
  • 13:30-14:30: dinar/networking dels estudiants amb les 3 empreses anteriors.
     

Nosaltres vam participar al segon bloc amb una xerrada que va pronunciar l'Albert Mercadé. Posteriorment, l'Albert, en Marc i jo vam disposar d'una estona per xerrar amb els estudiants, resoldre els seus dubtes i convèncer-los de que BaseTIS és el millor lloc per treballar.

Els alumnes del CFIS es van mostrar bastant interessats en nosaltres. Esperem que en un futur no molt llunyà poguem comptar amb la seva incorporació! :)
 

Foto de capçalera: CFIS
Fotos superiors del cos: CFIS
Foto inferior del cos: BaseTIS
+1
8


0 Comments

No comments yet, but you can add yours!