Back to top

BaseTIS torna a la Magic Line

Posted by Octavi Planells on 26-01-2018

A BaseTIS ens comprometem amb la Magic Line de Sant Joan de Déu.

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable, organitzada per Sant Joan de Déu a Barcelona i a Palma de Mallorca. L'acte principal és una caminada popular per equips que a Barcelona se celebra el 25 de febrer i a través de la qual, els grups de participants recullen fons per assolir el repte que s'han proposat.
 

L'equip de BaseTIS

Com a empresa, l'equip que hem muntat a BaseTIS ens enfrontem a un repte de 1000 euros, una fita que hem d'assolir pels voltants del dia 25. A partir de ja mateix, qualsevol persona pot entrar a la pàgina del nostre equip i fer el seu donatiu per a les persones més desfavorides:
 

Durant les properes setmanes organitzarem diferents accions per recollir fons i assolir el repte. Ja us anirem informant sobre aquestes accions en aquest bloc i a l'espai del nostre equip. De totes maneres, si se us acut alguna acció que puguem fer per recollir diners, la podeu compartir ambun comentari en aquest mateix post i la tindrem en compte.
 

A qui ajudarem?

La implicació amb la Magic Line es tradueix en un gran cop de mà per a què les persones que més ho necessiten rebin ajuts socials, pisos d'inclusió i teràpies complementàries, i per donar una empenta a projectes de cooperació internacional i recerca.

En aquest document, per exemple, es detalla a quines entitats i projectes es van destinar els fons recollits en l'edició de l'any passat. A BaseTIS vam aconseguir captar 1155 euros gràcies a l'aportació de moooltes persones. A veure si enguany, entre tots, podem superar aquella xifra!
 

Impliqueu-vos!!

 

Imatge de capçalera una composició de Magic Line i Basetis
+1
0


0 Comments

No comments yet, but you can add yours!