Back to top

Entrevistem a la Verónica Moreno en Cafès a la Pedrera

Posted by Eva Alós Mechó on 12-05-2022

Cafès a la Pedrera neix amb una intenció per visibilitzar les dones que ocupen càrrecs importants al sector TIC de la mà de l'àrea d'Igualtat. Una iniciativa que busca donar veu als referents femenins de lideratge perquè ens inspiren a créixer. 

Durant aquesta entrevista Verónica Moreno, directora d'Itnow, s'enllaça en una conversa curta amb la Marta Clua sobre com va arribar a dedicar-se al sector TIC, quins són els reptes que es va trobar durant la seva trajectòria i com ens afecta la falta de referents femenins al sector.

La Verónica és una persona molt implicada en visibilitzar el paper de la dona en el sector tecnològic, ja que com comenta a l'entrevista "hi ha estudis que demostren que les nenes als 6 anys ja s'autodescarten per a aquests treballs per falta de referents" i afirma "això no se soluciona només donant el missatge, sinó demostrant que hi ha dones que ja ho estan fent".

Us deixem aquí la versió completa perquè la gaudiu amb tots els detalls!

 

URL: https://www.youtube.com/watch?v=gFg_QHmvPYw&ab_channel=Basetis

Per una altra banda, volíem aprofitar per a agrair a Verónica el seu temps i la seva paciència. Ha sigut una experiència molt enriquidora!

+1
9


2 Comments

Eva Alós Mechó's picture
Eva Alós Mechó

Hola, Kilian

Sí que hi és el vídeo, he afegit la url perquè les persones que no el puguin visualitzar (són coses del blog) pugueu clicar a sobre.

Abraçada!

Add new comment