Back to top

Marxa dels Termes

Posted by Joan Maresma on 03-10-2019

Aquest any és el primer que m'he compromès a organitzar una marxa / cursa del meu poble: Arenys de Munt. Es tracta de Els Termes d'Arenys de Munt, un esdeveniment que enguany arriba a la seva 31ª edició i que conté un elevat component solidari ja que es col·labora amb diverses entitats socials i es realitzen diverses accions a favor de persones i col·lectius que ho necessiten. Per aquest motiu i com explico més avall, Basetis s'ha implicat amb la marxa donant-nos un cop de mà amb el patrocini.

L'esdeveniment està compost per 3 distàncies i una cursa pels infants. Hem creat tots els recorreguts de zero i, a títol personal, us diré que l'hem assalvatjat bastant. Tot seguit us els detallo.
 

Recorreguts

31 km - El Trail o la llarga

L'any passat va ser una marató però aquest any l'hem redissenyat i escurçat per fer-la oberta a més públic. Aquesta, sortirà del poble per endinsar-se al Parc Natural del Montnegre i el Corredor per arribar al Corredor i acabar pujant al Montalt i fent la baixa dels quatre turons emblemàtics de la zona.

Recomanada per a persones corredores.
 

23 km - La mitja

Des del meu punt de vista, la reina del dia. Segueix el mateix recorregut que la llarga però aquesta no arriba al Corredor, sinó que talla directe cap a la Creu de Rupit per acabar fent la baixada dels 4 turons.

Si sou gent caminadora, tindreu temps de sobres per acabar-la però jo la recomanaria a corredors. Igualment gaudireu.
 

13 km - La popular

Si sou de caminar, és la vostra. Si sou de poc caminar, també és la vostra. Fa una volta per la zona nord del poble amb vistes tant al poble com al Montseny.
 

Kids - La dels nens i nenes

Una volta pel poble perquè els infants puguin gaudir fent esport.
 

Bonus track

He format part del grup de disseny dels tracks i us recomano que guardeu forces pel final...

D'altra banda, des del meu punt de vista no cal córrer amb motxilla, ja que teniu avituallaments de sobres. Per caminar sí que ho recomano.
 

Serveis

Òbviament tant a l'arribada com durant la cursa oferirem el màxim de serveis possibles:

  • Avituallaments
  • Marcatge
  • Entrepà a l'arribada
  • Zona d'inflables
  • WC / Dutxes

 

El patrocini

L'esdeveniment té un fort component solidari i és per això que vaig demanar el patrocini de Basetis. Dins les coses que fem:

 

Basetis, en aquest cas, ens ha ajudat amb el patrocini a fer front als dorsals i a les samarretes. Des de l'organització només podem donar "Mil gràcies!"
 

 

Més informació

Teniu tota la informació a la pàgina web de la marxa. L'inscripció a alguna modalitat encara és oberta.

Animeu-vos a participar!
 

Fotos: Joan Maresma / Els Termes d'Arenys de Munt
+1
1


0 Comments

No comments yet, but you can add yours!