Després de l’èxit de la Game Jam VI: Pandemic Edition, tornem amb l’edició VII de la Game Jam de Basetis, que mantindrà el format híbrid i més llarg per a facilitar la participació de tothom. També farem tres sessions formatives per a totes aquelles persones que tinguin ganes de participar-hi, però tinguin desconeixement de les eines que farem servir, encara que participar no necessàriament significa que hagis de picar codi: pots fer el guió, els grafismes, la música, etc.

Descarrega el PDF amb tota la informació!

 

Què és una Game Jam?

Una Game Jam és una trobada de desenvolupadores, creadores i artistes amb l’objectiu de dissenyar, desenvolupar i crear un o més jocs en un període curt de temps. Generalment, la gent s’organitza per equips i estan formats per persones de diferents disciplines: disseny, programació, música, art, etc.

 

Quin format tindrà la Jam en aquesta edició?

  • Reprenem el format mixte (online+presencial): online a través del Discord, i presencial (opcional) a les oficines de la Pedrera el cap de setmana. 
  • Duració de 5 dies (del 4 al 8 de maig).

 

Quan serà?

  • Les sessions formatives tindran lloc el 27 i 29 d’abril i el 2 de maig, tots tres dies de 16 a 18 h.
  • La Jam comença oficialment el 4 de maigUs hi podeu apuntar fins al 3 de maig!!
  • Les oficines de la Pedrera romandran obertes tot el cap de setmana per a les persones que desitgin treballar-hi i/o quedar-s’hi a dormir.

 

Qui es pot apuntar?

Es podrà apuntar tota aquella persona de Basetis que ho desitgi, així també com amics i amigues que vulguis convidar de fora de Basetis. Per tant, si estàs llegint aquest article i vols apuntar-te, has de parlar amb la teva persona de referència de Basetis!

 

Versió online i presencial

A través de Discord facilitarem un seguit de sales de xat que podrà utilitzar tothom i que es dinamitzarà per motivar el contacte entre les participants.

A més, tota aquella persona que vulgui anar a la Pedrera, podrà fer-ho durant el dissabte (matí, tarda i nit) i el diumenge (matí i tarda) si la situació d’aquell moment ens ho permet. Per descomptat, es respectaran els espais i ens dividirem en sales per no fer grups grans,. 

D’aquesta manera tothom que s’apunti podrà fer-ho de la manera que més còmode se senti.

 

Equips 

Podeu participar individualment, però us recomanem que trobeu un equip perquè sigui més divertit. Una vegada feu un equip haureu de triar una persona representant que serà l’encarregada de donar veu a les decisions que preneu com a equip.

Si vols participar-hi, però no tens equip, no t’amoïnis! Nosaltres ens encarregarem d’ajuntar-vos i que tothom que vulgui pugui formar part d’un equip.

 

Formació d’Unity

Aquest any, com l’any passat, s’organitzaran sessions introductòries a Unity a les que pots apuntar-te a través d’aquest formulari. Aquest any es duran a terme el 27, 29 d’abril i 2 de maig de 4 a 6 de la tarda. Recomanem que totes les persones s’hagin preparat pel seu compte algun aspecte del procés creatiu en el desenvolupament de videojocs. Quant al desenvolupament del codi, creiem que Unity és el que ofereix millors resultats en menys temps, a més de comptar amb una infinitat d’informació i tutorials, així com una comunitat immensa.

A continuació us deixem un link a la pàgina oficial, on trobareu molts tutorials i documentació:

Tutorials Unity

Apunta’t a les formacions!

 

Informació i contacte

Aquí us deixo el document oficial de la Game Jam amb tota la informació, normes i preguntes freqüents::

PDF d’informació i regles de la Game Jam

 

Imatge de capçalera de Frederick Tendong. Font: Unsplash
Events,game jam,Open,