A Basetis estem de celebració! Tal dia com avui, un 6 de novembre, va néixer aquesta empresa per oferir serveis professionals en l’àmbit de les TIC.  Avui, 11 anys després, Basetis és un equip de 340 persones amb experiència en un ampli ventall de serveis tecnològics. Celebrem haver assolit aquests onze anys construint, entre tothom de Basetis, un model de consultora tecnològica diferent, compromesa amb la societat i on les persones ocupem el centre de l’organització.

Enguany és una celebració diferent, marcada pel teletreball i el distanciament, però gràcies a la tecnologia podem seguir veient-nos de manera virtual i participar en diversos esdeveniments que hem organitzat al llarg de l’aniversari.

Tot i la difícil situació amb què ens trobem, creiem que tenim molts motius per seguir celebrant el nostre aniversari. El 2020 ha estat un any molt complicat per a tothom, també per a Basetis, però malgrat tot hem pogut seguir avançant en el nostre projecte, creixent com a equip, ampliant els nostres serveis i donant continuïtat a la nostra missió.

De fet, la pandèmia ens ha demostrat que som persones afortunades per estar en un sector, el tecnològic, menys impactat per les mesures derivades de la pandèmia que molts altres i, si hem pogut seguir endavant, ha estat gràcies a l’esforç col·lectiu de tothom qui fem Basetis. Celebrem, per tant, que tot i les dificultats, a Basetis hem pogut guanyar en cohesió, compromís, solidaritat i professionalitat. 
 

Per molts anys més, Basetis!

Foto de capçalera de Basetis
aniversari,Open,OpenCultura,