La campanya

A finals del mes de gener vaig iniciar una campanya de donacions per a SOS Galgos, una associació, sense ànim de lucre, que es dedica a rescatar i curar llebrers abandonats (i en molts casos maltractats), i a buscar-los famílies d’acollida i adoptants per donar-los una segona oportunitat.

Per aquestes dates és quan més ajuda necessiten, ja que a finals de gener s’acaba la temporada de caça i milers de llebrers són abandonats o sacrificats en les formes més salvatges.
 

El resultat

Estic molt contenta d’informar que entre totes hem aconseguit recaptar un total de 2288 €!! Els basetians i basetianes hem sumat 520 €, i Basetis s’hi ha sumat amb una aportació de 1768 €!

Els diners recaptats ajudaran a rescatar i a curar a milers de llebrers necessitats, així com a educar i conscienciar a la població, i lluitar per aconseguir més control i una legislació efectiva que permeti acabar amb el problema.

Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que han col·laborat per ajudar a salvar vides i donar una segona oportunitat als llebrers, i moltíssimes gràcies a Basetis per promoure aquest tipus d’iniciatives!
 

Seguim ajudant

Tot i que la campanya interna ha acabat, recordeu que podeu seguir col·laborant de moltes maneres:

 

Foto capçalera: SOS Galgos

 

Moltes gràcies!

compromís social,compromiso social,donacions,Open,PushingSocialChange,social,