Basetis i la Factoría F5, un bootcamp de caràcter inclusiu i solidari, col·laborem per organitzar un seguit de xerrades-taller mensuals amb l’objectiu de potenciar la figura de la dona programadora en el sector digital. Les hem anomenat TechSides Women i comencem el dimarts 22 d’octubre amb una sessió d’introducció a Arduino.
 

 

Com seran les formacions?

Les formacions les impartirà una persona de Basetis (fomentarem que siguin dones, ja que volem visibilitzar les dones al sector tecnològic) juntament amb dues coders. En aquesta primera sessió, les coders seran la Núria Puig i la Delfina Marconi, i jo mateixa faré de ponent per part de Basetis. Més avall us amplio els detalls.

Les formacions seran de 18:30 a 21:30 aproximadament i s’intentarà que n’hi hagi una cada mes. Cada sessió començarà amb una presentació de les persones que imparteixen la formació, després es realitzarà la formació en si mateixa i finalment compartirem un pica pica tot potenciant el networking.
 

 

A qui van adreçades?

A tothom! No es requereix experiència prèvia en el sector tecnològic i les sessions no són exclusives de Basetis ni Factoria F5, sinó que volem que vingui el màxim de gent possible. Així que ja podeu convidar-hi totes les vostres amistats. Això sí, hi haurà aforament limitat, de manera que us haureu d’apuntar de pressa si no us voleu quedar sense plaça.

Inscripcions

I comencem ja?

Sí! La primera formació serà el dimarts 22 d’octubre a les 18.30. L’impartiré jo mateixa. Serà sobre pintura conductora de l’electricitat i Arduino. Aprendrem què és una placa Arduino, quins usos té i construirem un circuit fent servir pintura conductora de l’electricitat per engegar un altaveu a través de la mateixa electricitat que genera el nostre cos.

No hi podeu faltar!

 

Fotos i imatges de FactoriaF5 i Basetis
Factoría F5,Formación,igualtat,knowledge,Open,TSW,