Fem-lo girar neix de la voluntat i les ganes d’intentar millorar una mica aquest món de la manera més sana, divertida i altruista possible. Aquest any les activitats, vendes de productes, donacions i tota la resta d’accions, han anat destinades a la Salut Mental (Marató de TV3) i avui, volem agrair a totes aquelles persones que han participat, ja que juntes hem aconseguit fer girar un xic més aquest món. 

En aquesta edició vàrem escollir com a lema “Que ningú et guanyi a estimar-te!”. Són temps complicats i segurament la conscienciació de la Salut Mental ha anat en augment. No ens hem d’oblidar que ella sempre hi és present, que cal cuidar-la i mimar-la cada dia. Més ben dit: cal cuidar-te i estimar-te cada dia! Ja que l’únic segur que tenim a la vida és a nosaltres mateixos. 

 

No m’embolico més, us deixo l’enllaç de l’Instagram del projecte per si alguna persona vol saber més de Fem-lo girar.

 

Entre l’equip hem aportat 347€, amb el factor multiplicador Basetis aportarà 1.249,20€, que fan un total de… 

1.596,20€

 

Volem agrair a totes les persones que han aportat tant sigui econòmicament, anímicament, o fent difusió. Això ens omple d’alegria, emoció, esperança. Però sobretot ens apassiona veure com cada dia ens estimem una mica més a nosaltres mateixos.

 

Mil gràcies!

Foto de capçalera de Fem-lo girar
La Marato,Open,PushingSocialChange,social,