Avui, a cent vint dies des de l’inici de la guerra a Ucraïna, vull compartir amb vosaltres els resultats de la vostra campanya de donacions. No vaig estar involucrat personalment en el procés, però és molt important per a mi escriure aquest post en nom meu ja que no és “la guerra”, és “la meva guerra”.

 

Com estic? Com està la meva família?

En primer lloc, responent a diverses preguntes… A veure, és difícil d’explicar. Definitivament és millor que durant les primeres setmanes de la guerra, però tot i així, no estem bé. Ni jo ni la meva família. El govern va deixar de pagar sous, no hi ha gasolina, els preus són ridículs i les alarmes militars són habituals (encara… cada dia). 

Realment agraeixo que els basetisians es van unir al moviment mundial d’ajudar Ucraïna amb donacions. Realment agraeixo que Basetis com a empresa tingui una filosofia que fomenta aquests moviments. De vegades suposem que això és algo normal, però sincerament, no conec moltes empreses que realment ajudin (no només a Twitter o LinkedIn sinó amb diners reals). 

 

Anem als números doncs!

Recaptació IA Team

En primer lloc, el meu equip d’IA amb diverses donacions personals va recaptar 3500€. Els vam enviar directament a Kalynivka, la meva ciutat natal. Vaig enviar la foto del meu equip a Kalynivka, i l’administració de la ciutat la va imprimir i col·locar a la paret de l’Ajuntament entre d’altres. És d’un valor immens per a ells i sempre ho serà.

Recaptació Basetis

Per altra banda, des de Basetis també es va organitzar un procés de donació amb un total de 13.670€ repartits entre Creu Roja i ACNUR. 

Les donacions fetes a Creu Roja per part de les basetianes van sumar 1.880€. A Social van decidir donar 2.500€ del seu pressupost i 2.500€ del Bonus Social (el fons creat pels diners destinats a donacions del Bonusetis). Recompte final: 6.880€.

A ACNUR la donació de les basetianes va ser de 1.790€ i Social va sumar 2.500€ del seu pressupost i 2.500€ del Bonus Social. Recompte final: 6.790€.

 

Un immens agraïment

Per part meva, m’agradaria expressar el meu agraïment a tots i cadascun de vosaltres que heu donat suport a aquesta iniciativa. Haurieu d’estar orgulloses. Jo si que estic molt orgullosa de cadascun de vosaltres, de Basetis, i de fet de formar part d’aquesta família.

Què més? Bé, si després de llegir aquest post teniu la sensació de gastar 10 euros no per una cervesa, sinó per un donatiu, aquí teniu la idea:

Save pets for Ukraine: https://www.savepetsofukraine.kormotech.com/donate

per ajudar aquells aminals que van quedar sols a Ucrania. Així que endavant  🙂

 

Imatge extreta de Save Pets of Ukraine
Foto de capçalera: Graffiti públic a París de l’artista francès Julien Malland (Seth)
AI Team,compromís social,donacions,Open,Ucraïna,