El passat divendres 10 de maig, Basetis Games va llançar Mochi Attack, un nou videojoc per a Facebook Instant Games al que, des d’aquella data, ja hi han jugat més de 80.000 persones. Es tracta d’un joc gratuït disponible  a tot el món en espanyol i anglès a tot el món a través de Facebook Messenger en versions per a navegador, escriptori i l’app del mateix Messenger.
 

Mochi Attack és un joc de ritme trepidant on, mitjançant el llançament d’unes criatures tan mones com poderoses anomenades mochis, els jugadors i jugadores han de vèncer a diversos enemics a mesura que es desbloquegen millores per a l’atac. D’entre els jocs de llançament, Mochi Attack és únic en el seu gènere al combinar llançaments amb tiradors i intercanvi de trets de l’estil bullet hell (el clàssic joc de naus però amb centenars de projectils a la pantalla).

A Mochi Attack cal fer front als reptes cada cop més grans que plantegen una sèrie de personatges. Abatir-los passa per llançar mochis i, a l’hora, esquivar una pluja de projectils. Sortejar els obstacles permet guanyar monedes i gemmes que poden utilitzar-se per desbloquejar millores per a l’atac i obtenir nous mochis, amb noves propietats, amb els seus pros i contres. D’aquesta manera, s’avança pels diversos escenaris del videojoc i es desbloquegen nous nivells de dificultat. Existeixen nombrosos mochis i un bon consell és provar-los i familiaritzar-se amb ells per escollir el més adient per a cada atac.
 

El desenvolupament

Mochi Attack ha estat desenvolupat per un equip de Basetis Games compost per Daniel Albás, Zaida Cortázar, Àlex Reverter, María Fuentes, David Flores i David Martínez. El joc es basa en Phaser 3, un motor en Javascript que permet la creació avançada de jocs en HTML5. Els personatges i escenaris s’han creat amb Photoshop i les animacions amb Krita i Spine. La música i alguns efectes van a càrrec de Jona Rayf.

Basetis compta amb un alt percentatge de persones apassionades pels videojocs. D’aquesta passió ha sorgit l’equip Basetis Games, una parcel·la professional en el món del desenvolupament de videojocs que, a més del lleure i la diversió, també aposta per la creació de jocs amb un component social i cultural.
 

Més informació

El joc és accessible des d’aquest del següent botó. També podeu seguir tota l’actualitat a la seva pàgina oficial de Facebook, Instagram, Twitter així com a la seva store de RedBubble.
 

Jugar a Mochi Attack!

 

Foto de capçalera de Mochi Attack
desenvolupament,Experiences,Mochi Attack!,Open,Videojocs,Videojuegos,