Un breu context

Wellness Habits és una aplicació desenvolupada a BaseTIS que té per objectiu promocionar l’adquisició d’hàbits saludables. Mitjançant la participació a reptes de duració variable (de 3 a 8 setmanes), els usuaris poden qualificar el seu seguiment dels hàbits proposats per l’aplicació, competir i animar als altres usuaris, i fomentar la creació d’una comunitat conscienciada en la millora de la salut i del benestar.

Per a aquells que aquest sigui el primer contacte amb Wellness Habits i per a tots els que vulgueu refrescar els detalls de l’aplicació i del projecte, entreu al post que es va fer en motiu de l’últim repte.
 

Novetats de l’aplicació: una nova plataforma
 

La novetat més rellevant de l’aplicació és que la versió Web s’obre per primera vegada als usuaris d’un repte. Recordant i agraint la gran tasca que molts de vosaltres vàreu fer identificant errors en les aplicacions mòbils, us encoratgem ara a utilitzar la versió Beta de la Web i apel·lem a la vostra paciència en fer-ho.

D’altra banda, les aplicacions mòbils han evolucionat en millores i noves funcionalitats. Entre d’altres hi trobem,

  • La possibilitat d’adjuntar imatges a les reflexions que feu.

  • Un increment de la informació de resum mostrada a la pantalla principal.

  • Un cercador de jugadors.

  • Una eina de canvi d’equip dins del repte.

  • La possibilitat de fer publicacions per tal de poder compartir idees i pensaments fora de les valoracions.
     

El nou repte: fomentem les emocions

Com recordareu els que ja vàreu participar en reptes del passat, hi ha quatre sectors entre els quals s’han distribuït els hàbits que Wellness Habits proposa als seus usuaris: Alimentació, Exercici, Descans i Emocions. Precisament els hàbits d’aquest últim sector, el de les Emocions, tindran una rellevància especial durant aquest repte. Esperem que ens ajudi a millorar el ja excel·lent ambient del que gaudim a les oficines de BaseTIS.
 

Comença el repte!

 

Foto de capçalera: Jamie Street / Unsplash
apps,Experiences,Open,Wellness Habits,