Presentació

Bon dia!, soc en Christian Mindrut i ara mateix em trobo en situació de pràctiques al Team de B&M, al servei de ServiceCare.

Vaig cursar batxillerat i un grau superior de finances a l’INS Manolo Hugué i com a exalumne, vaig decidir oferir-me a fer una xerrada per l’alumnat.

La idea els va semblar força proactiva i interessant, tant és així que la Pilar Canet (coordinadora de batxillerat) em va oferir una hora per a cada un dels cursos al batxillerat econòmic.

 

Desenvolupament de la sessió

Des del moment que vaig fixar una data per fer-la, moltes idees passaven pel meu cap. No sabia bé com plantejar el discurs que volia transmetre així que vaig fer una introspecció i em vaig preguntar què hagués necessitat jo en el moment que ara mateix viuen aquestes noies i nois.

Per tant, la meva intenció ha sigut en tot moment la de motivar les seves ganes d’aprendre, buscar un punt clau que sigui el responsable de les seves preferències i ambicions per arribar allà on es plantegin.

Això ho he aconseguit seguint una dinàmica denominada “dinàmica de la pilota.”

Per començar, he demanat que es passessin una pilota que he portat de casa. Aquest tòtem donava el torn de paraula i permetia presentar-se dient quina era la seva motivació, el seu motor de vida i quin és el camí que volen seguir quant als estudis. A mesura que ho indicaven, apuntava cadascuna d’elles a la pissarra que m’han cedit.

Per finalitzar la dinàmica, he pres el torn de paraula i he explicat la meva pròpia motivació dient quin és el treball a què voldria dedicar-me.

Conclusió

Per acabar, he explicat que actualment he decidit aprendre amb Basetis. I que amb esforç es poden complir totes les nostres fites.

Aquest ha sigut el missatge que volia transmetre, que la gràcia de la vida és que tots som diferents i tenim formes diferents de veure-la. Totes les opcions són vàlides per arribar a ser qui vulguem ser i això és el que hem d’aprofitar seguint el camí del coneixement.

Ha estat una experiència diferent, però a la vegada molt fructuosa. Agrair a l’institut per cedir-me les instal·lacions i als nostres companys Daniel Sirvent i David Díaz per motivar-me a fer aquesta entrada al blog.

Motivació,Open,Service Care,