Back to top
25
Oct

Llegeix aquest article sobre el model de negoci de Hotels Monument.  

20
Oct

El dimarts passat vam realitzar la tercera edició de Lovelace: Connecting Women, un esdeveniment consolidat dins de Basetis i que té com a objectiu visibilitzar i potenciar el talent en femení. Us faig cinc cèntims de com va anar la jornada.

11
Oct

Un any més, celebrem el Dia d'Ada Lovelace amb la tercera edició de "Lovelace". Des de Basetis, estem decidides a crear un espai en el qual les dones del sector puguin reunir-se, compartir coneixements i inspirar-se mútuament.

21
Sep

Ha aparecido una nueva vulnerabilidad en la biblioteca de WebP. Cristian Cisneros te cuenta como ponerle freno en este artículo.

19
Sep

Us presentem un nou patrocini que hem començat aquest mes de juliol amb l'associació Young IT Girls gràcies a les donacions dels lots de Nadal.

30
Ago

Yumemi & Colorcrew, two companies that share many similarities with Basetis. It was incredible to discuss various aspects of our organizations with their leaders, and also quite rewarding to realize that other companies are on the same wavelength as Basetis.

20
Jul

Fa una setmana van allotjar a les oficines de Basetis l'esdeveniment organitzat per Instituto Más Mujeres de la mà de la gran Laia Arcones. Us faig cinc cèntims de com va anar tot!

20
Jul

Un equip d'infra es va presentar a l'AWS Game Day i es van endur la victòria de la jornada. Entra i coneix la història!

30
Jun

Aquest any com a basetis hem pogut ajudar al Club Patinatge Artístic de les Franqueses del Vallès a poder anar a competir a la copa del món de quartets a San Juan, Argentina. Si, fins allà, molt lluny de tot.

16
Jun

A Mobile ens fa molta il·lusió anunciar-vos que l’app AMB Mobilitat ha estat premiada en la categoria d’intermodalitat per la Unió Internacional del Transport Públic!

12
mayo

El passat cap de setmana del 6 i 7 de maig es va celebrar la tradicional caminada santsenca de més de seixanta quilòmetres, i els més ràpids van culminar el cim de Montserrat en unes 8 hores.

21
Abr

Cristian Cisneros te lanza el Boletín de abril de Microsoft con actualizaciones de seguridad de sus productos.

03
Abr

Basetis és patrocinadora de la caminada Sants-Montserrat! Entra per saber-ne els detalls!

29
Mar

Microsoft lanza parches de sus SOs para 80 vulnerabilidades. Cristian Cisneros te cuenta como protegerte en el siguiente artículo.

22
Feb

El passat mes de desembre arrancava la primera jornada "LoveLace: Connecting Women", un esdeveniment organitzat des de Join, Communication i Igualtat destinada a la incorporació de dones a la companyia. L'acte va ser tot un èxit, i per això el pròxim 16 de març tindrem la segona edició! 

Páginas