Back to top
21
Ene

Tal dia com avui, ara fa un any, vam decidir ser socis del Cercle Tecnològic de Catalunya, el CTecno. Ha estat un any intens i emocionant on hem après moltes coses al seu costat. Us faré cinc cèntims de tot allò que ens ha aportat aquesta relació durant aquest temps.

20
Ene

Las doulas, acompañantes que toda madre debería tener y tan desconocidas todavía. Como madre sentí que me faltó alguien a mi lado que me ayudara a entender el camino por el que estaba transitando y ahora me estoy formando como doula para poder ayudar a otras mujeres en ese momento tan maravilloso de sus vidas.

15
Ene

¡Llega una nueva entrega de Post-Hardcore/Rock Alternativo con toques progresivos!

10
Ene

Un cop al mes, persones de Basetis, principalment dones, donarem formacions gratuïtes i obertes a tothom sobre diversos temes tecnològics, en el marc d'una iniciativa conjunta que hem emprès amb Factoría F5.

10
Ene

El 6 de novembre passat, Basetis va complir 10 anys i com hem anat fent al llarg de la nostra trajectòria ho vam celebrar amb els companys i companyes de l’empresa. Però en aquesta ocasió, pel fet d’acumular la primera dècada d’història basetiana, vam voler estendre el fet d’haver assolit aquesta fita en l’abast i en el temps.

31
Dic

Se cumplen 20 años del "Efecto 2000" o "Efecto Y2K". Te dejo un post para recordar un poco de qué trataba el "error del milenio"

28
Dic

Hoy quería compartir con vosotr@s unos de mis hobbies y lo que realmente me quita el sueño y he visto que algunos Basetian@s comparten. Concretamente es la astronomía y astrofotografía.

18
Dic

Us volem detallar les particularitats de lot que hem repartit enguany, perquè creiem que és important que expliqueu, als que el gaudeixin, que cada producte està pensat per aportar un granet més a la nostra missió Pushing Social Change.

18
Dic

Anna Lopez nos explica cómo fue la donación a la Fundación Santuario Gaia, un centro vegano de rescate y recuperación para animales considerados de granja, víctimas de la explotación ganadera, el maltrato o el abandono.

11
Dic

Els Petits Valents és una iniciativa d'un grup de persones de Sant Celoni que, inspirades i motivades pels pares del Yuchen Fu, volem desenvolupar iniciatives solidàries per recaptar fons per a la investigació contra el càncer infantil. Totes les nostres iniciatives van a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu.

05
Dic

Hacking, Redhat, Whitehat, Blackhat, ciberinteligencia, cracker... Entra y conoce un poco más sobre la estructura de los equipos de ataque y defensa en ciberseguridad.

04
Dic

Un cop al mes, persones de Basetis, principalment dones, donarem formacions gratuïtes i obertes a tothom sobre diversos temes tecnològics, en el marc d'una iniciativa conjunta que hem emprès amb Factoría F5.

28
Nov

El próximo sábado se celebra el Día Internacional de la Seguridad de la Información. Por eso, unos tips de ciberseguridad siempre vienen bien. ¡Entra y dale una ojeada!

25
Nov

Avui, 25 de novembre, és el Dia internacional per a l'eliminació de la #ViolènciaEnverslesDones

25
Oct

Un dels quatre components de l'ADN de Basetis és el Pushing Social Change i aquesta setmana podem estar molt orgulloses d'haver rebut el reconeixement d'Etiqueta Responsable, aprofitant la celebració de la 10a Setmana de Responsabilitat Social de Catalunya.

Páginas