Back to top
25
Nov

¿Qué incluye la violencia de género? ¿Las palabras pueden ser también un arma? Os invitamos a seguir leyendo este artículo para saber más al respecto.

25
Nov

Què inclou la violència de gènere? Les paraules també son una arma? Us convidem a seguir llegint aquest article per saber-ne més al respecte.

24
Nov

El passat dijous 10 de novembre, des de l'Observatori Dona i Empresa Economia (ODEE), ens van convidar a participar en una taula rodona per tal de compartir les nostres bones pràctiques en igualtat. L'experiència va ser molt interesssant i avui us ho comparteixo.

15
Nov

Dones en Xarxa organitza, des del 2015, les Jornades de Dones Liderant les TIC, que aquest any arriba a la seva setena edició. L'acte és aquest divendres 18 de novembre. Us en faig cinc cèntims, per si us animeu a anar-hi!

09
Nov

Vols saber a quines entitats hem repartit els 3000 € dels diners recaptats amb el Bonusetis solidari del Q3 de Basetis?

06
Nov

Avui, 6 de novembre del 2022, Basetis compleix 13 anys! Compartim aquestes línies per commemorar-ho amb tothom, en especial qui ha contribuït a fer aquesta xifra possible. Per molts i molts anys, Basetis!

 

04
Nov

No pases por alto la siguiente vulnerabilidad que afecta a Chrome. Cristian Cisneros te cuenta como protegerte en el siguiente artículo.

02
Nov

Vols saber a quines entitats hem repartit els 3000 € dels diners recaptats amb el Bonusetis solidari del Q2 de Basetis?

28
Oct

Repite localización, Cotxeres de Sants, dando un salto de cantidad y calidad este año, ya que han conseguido el patrocinio principal de Devolver Digital, el publisher con más solera en la actualidad.

14
Oct

¿Te has tenido que enfrentar a entidades jerárquicas? ¿Has tenido dificultades o problemas para realizar consultas en árbol? En este artículo te explico varias maneras para afrontar el problema con ejemplos en Java.

07
Oct

Un breu resum de com va anar la 6a edició de la Rural Trail!

06
Oct

Ja fa uns mesos que Basetis col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple i avui us volem compartir una campanya que estan duent a terme molt bonica!

28
Sep

Els dies 27, 28 i 29 de maig es va celebrar el primer hackathon del projecte EmpowerHack. Aquí us deixem algunes fotos de l’esdeveniment EmpowerHack Fem.

16
Sep

Ha salido a la luz un nuevo malware sigiloso que afecta a Linux. ¡Entra y descubre como proteger tus dispositivos! 

29
Jul

Com ja vaig fer l'any passat, continuo compromès a organitzar una marxa / cursa del meu poble: Arenys de Munt. Es tracta d'Els Termes d'Arenys de Munt, un esdeveniment que enguany arriba a la seva 33a edició i que conté un elevat component solidari, ja que es col·labora amb diverses entitats socials i es realitzen diverses accions a favor de persones i col·lectius que ho necessiten. Per aquest motiu i com explico més avall, Basetis s'ha implicat en la marxa donant-nos un cop de mà amb el patrocini. L'esdeveniment està compost per 3 distàncies.

Páginas