Benvinguts al bloc Basetis Now!

Aquest és un espai on podeu posar-vos al dia de les notícies de Basetis, on conèixer qui som, què fem, com ho fem, què ens apassiona, motiva i compromet.

El bloc és un recurs coordinat per l’equip de comunicació de Basetis però que mantenim entre totes i tots els qui treballem a l’empresa. Tens coses a explicar? Contacta’ns!

Què trobaràs a Basetis Now?

Trobaràs els continguts organitzats en cinc categories.

  • Tecnologia. Descobreix els nostres projectes, el seu dia a dia, les apps i els videojocs, novetats sobre mòbils, web, dades, programació, trucs…

  • Empresa. Llegeix sobre temes de gestió, organització, negoci i administració a l’empresa, però també sobre altres coses relacionades amb la cultura Basetis com els esdeveniments oficials, l’activitat a les oficines.

  • Persones. Què fem la gent de Basetis a més de treballar molt? Estigues al corrent de les noves incorporacions, estigues alerta de les activitats extraescolars que organitzem, les sessions de Cinetis, els torneigs de ping-pong, els vespres de Birretis, visites, excursions…

  • Entrevistes. Coneix a fons els teus companys, els seus hobbies, gustos, habilitats, interessos i tot allò que pugueu tenir en comú.

  • Afers exteriors. Segueix l’activitat de Basetis fora de les seves oficines, la participació en fires i congressos, la seva responsabilitat social i l’aparició de Basetis als mitjans de comunicació.

Explora també la secció de Notícies Flash, notificacions curtes sobre coses que estan a punt de passar o que ja estan succeint, recordatoris, anuncis i avisos.

Qui pot llegir aquest bloc?

Basetis Now està en fase de proves. De moment, només el poden llegir les persones que treballen a Basetis i que facin log-in amb l’adreça de correu de l’empresa. Ara per ara és una eina de comunicació interna, igual que també l’és l’e-mail o l’app de Basetis. Per això, et demanem que no difonguis els continguts més enllà dels nostres canals interns.

En un futur part dels continguts d’aquest bloc seran públics, accessibles a qualsevol internauta interessat a conèixer què expliquem.

Com et pots manifestar?

Si treballes a Basetis, tens en aquest bloc un espai on explicar allò que creguis que pot interessar als altres. Pots participar de diferents maneres:

  • T’agrada un post? Fes-li like. És fàcil, només cal fer clic al cor que trobaràs a la base de l’article.

  • Deixa comentaris. Tots els posts tenen espai per a comentaris. Opina o complementa la informació d’una entrada si tens alguna cosa a dir.

  • Escriu una notícia flash. Qualsevol amb compte de Basetis pot publicar notícies flash, però no t’enrotllis! Només et donem 150 caràcters.

  • Publica posts. Fer-ho és molt senzill, només cal tenir ganes d’explicar coses, però primer t’hem de donar d’alta com a bloguer. Si tens ganes de compartir les teves coses, posa’t en contacte amb nosaltres. Anima’t, necessitem la teva col·laboració!