Tot i que la pandèmia encara no ens va permetre realitzar totes les activitats habituals de La Bassiero enguany l’organització estem molt contentes d’haver tornat pràcticament a la normalitat amb la 58a edició. I això ha sigut gràcies a moltes persones, col·laboradores i a Basetis!
 

La Bassiero

Pot ser que conegueu les valls d’Àneu (Pallars Sobirà) i ja estigueu una mica situats al mapa, però si no és així, els Bassiero són dos cims separats per un coll situats al port de la Bonaigua i que dona nom a una cursa d’esquí de muntanya organitzada per la UEC des de fa moltíssims anys, ni més ni menys que cinquanta-vuit. 

Es caracteritza per ser una cursa diferent anant molt més enllà de pòdium i classificacions, organitzada de forma 100% altruista per sòcies i voluntàries de la Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona. Sembla un fet poc determinant, però el cert és que moltes curses d’esquí de muntanya s’organitzen amb moltes inversions o patrocinis de grans empreses esportives i es mantenen per un petit nucli que treballa de forma remunerada per a tirar-la endavant.

Malauradament, la pandèmia encara va fer acte de presència en aquesta edició i no vam poder organitzar les jornades formatives i el dinar popular, unes activitats amb l’objectiu de complir amb el lema de La Bassiero “Molt més que una cursa”.

Si estàs interessada en saber més pots consultar el següent post.
 

Patrocinis

El pressupost de La Bassiero és sempre molt ajustat, ja que els objectius econòmics de la mateixa cursa són mantenir la mateixa viabilitat i mantenir la viabilitat econòmica de la UEC de Barcelona. Poden semblar objectius poc ambiciosos, però si us dic que la UEC ha de pagar el lloguer d’un local en ple centre de Barcelona ja sabreu de la seva dificultat.

Cada any la podem tirar endavant gràcies a petites aportacions de negocis o entitats de la zona. Sovint la majoria de col·laboracions són materials, ja que resulta més fàcil; no obstant això, és del tot cert que la cursa també necessita diners per a pagar factures i aquí és on Basetis ens va ajudar moltíssim.

És simplement un orgull haver parlat i presentat Basetis a les companyes d’organització i de part de totes simplement moltes gràcies! És una quimera trobar patrocinadores o col·laboracions i aquest patrocini va ser dosi de motivació i energia.

Web oficial de La Bassiero

Patrocinadors de la Bassiero

Briefing de La Bassiero
** Presencial i enviat a tots els equips per correu

 

Briefing de la Bassiero

Xarxes Socials
(IG, Facebook, Twitter)

Briefing de la Bassiero

 

Galeria

Teniu disponibles imatges de l’edició d’enguany i edicions anteriors a la galeria de la nostra pàgina web.
Ens faria moltíssima il·lusió que l’any que ve hi hagi un o alguns equips Basetis en aquestes imatges :)!

Us esperem a la 59a Bassiero! Animeu-vos!
 

Ens ha afectat la pandèmia?

He volgut afegir aquesta petita secció per compartir que enguany les curses d’esquí de muntanya van tenir molt poca assistència. No ha sigut una sensació o realitat només de La Bassiero, sinó també d’altres curses on compartim esforços i és que quasi totes vam “punxar” en participants. És curiós perquè la sensació de totes era que hi hauria moltíssimes ganes de participar en el circuit de curses d’esquí de muntanya i la veritat és no va ser així.

Esperem que les pròximes edicions vagin recuperant l’assistència habitual i sigui el reflex que realment hem tornat a la “normalitat”.
 

Moltes gràcies
 

Fotos: Ruanolin
cursa,Esport,Open,patrocinis,